Ana-Marija Martan

Ana-Marija je profesorica povijesti i geografije, a osim u školi radila je i u Muzeju grada Koprivnice. Područja rada su joj: Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska i Varaždinska županija. Jezici na kojima vodi grupe su hrvatski i engleski.

Mobitel: +385 98 1369 259

E-mail: anamarija.martan@gmail.com


Katarina Sitarić

Katarina Sitarić je ekonomist po zanimanju. Od nedavno je u mirovini. Cijeli svoj radni vijek odradila je u Podravki, pretežno u Odnosima s javnošću. Ima iskustva u radu s turističkim grupama, kako s djecom tako i odraslima, budući da je organizirala posjete Podravkinim tvornicama za velik broj turista te surađivala s brojnim turističkim agencijama. Ima dobre organizacijske sposobnosti, voli ljude, vedra je, otvorena, komunikativna i snalažljiva. Posjeduje licencu turističkog vodiča za Koprivničko-križevačku, Međimursku, Varaždinsku i Krapinsko-zagorsku županiju na hrvatskom jeziku.


Mobitel:+385 98 903 06 79

E-mail: katarina.sitaric1@gmail.com

Kristijan Rihtarić

Kristijan Rihtarić je iz Koprivnice, zaposlen u obiteljskom obrtu. Nastavnik je razredne nastave po obrazovanju. Član je Folklornog ansambla Koprivnica sa kojim je proputovao Hrvatsku i dio Europe. Društvena je i komunikativna osoba. Turistički je vodič za Koprivničko-križevačku, Međimursku, Varaždinsku, Krapinsko-zagorsku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju. Aktivno se služi engleskim jezikom.

 

Mobitel: +385 98 388 021

E-mail: kristijan.rihtaric@kc.t-com.hr


Lidija Molnar

Lidija Molnar je profesorica povijesti i geografije, zaposlena u školi. Ima iskustva u vođenju turističkih grupa, posebno učenika, po cijeloj Hrvatskoj.  Također ima iskustva u vođenju stranih turista. Aktivno sudjeluje u radu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se bavi aktivnostima vezanima uz djecu i mladež. Turistički je vodič za Koprivničko-križevačku, Međimursku, Varaždinsku, Krapinsko-zagorsku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju. Vodi grupe na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku.

 

Mobitel: +385 95 908 11 83

E-mail: lidija.kc@gmail.com