Ostalo

_

Prenoćište Sunčano selo

Prenoćište Sunčano selo nalazi se u selu Jagnjedovec, u prirodnom okolišu prvih obronaka Bilogore, 7 km jugozapadno od Koprivnice. Do prenoćišta vodi asfaltirana cesta, 300m od središta sela na putu prema selu Kamenica.

Imanje obuhvaća tradicionalne građevine iz prošlog stoljeća, igralište za razne sportove, vidikovac s pogledom na cijeli kraj, ribnjak, koral i gospodarske zgrade.

Četiri sobe za smještaj do 14 gostiju nalaze se u tradicionalnim drvenim kućama podravsko-prigorskog kraja.

Prenoćište nudi:

 • raznovrsnu zdravu seosku prehranu na bazi povrća i voća iz vlastitog uzgoja u permakulturnom povrtnjaku i voćnjaku sa starim voćnim sortama kao i brižljivo odabranih lokalnih proizvoda
 • bakinu kuhinju koja objedinjuje najbolje recepte starih domaćica i suvremene mogućnosti pripreme, te maštovitost u korištenju tradicionalnih namirnica na suvremeni način
 • velik izbor vegetarijanskih jela s posebnim naglaskom na svježim, sezonskim namirnicama, te svim vrstama žitarica i kaša
 • program jednodnevnih izleta za grupe djece i odraslih s obilaskom bogate etnografske zbirke, aktivnostima na otvorenom i malom etnografskom radionicom prilagođenom uzrastu i interesima
 • upoznavanje starih zanata, radionica i zbirki strojeva i alata
 • mogućnost višednevnog boravka za obitelji i grupe, s primjerenim aktivnostima uz razgled okolice pješice i biciklom
 • smještaj biciklista, planinara, sportskih klubova na pripremama, te drugih organiziranih grupa
 • organizirane proslave dječjih rođendana
 • mogućnost proslava vjenčanja, krstitki i sličnih svečanosti, te prezentacija, promocija i seminara
 • team building

Smještaj Zajec

U mjestu Kuzminec udaljenom od Koprivnice 15 km, smještena je luksuzna kuća koja nudi razne mogućnosti odmora i opuštanja. U idiličnom i originalnom okruženju podravskog sela uživat ćete u zelenilu okućnice (od 3000 m2) i terasama koje osim mira i tišine nude i potpunu privatnost.

Sobe su luksuzno uređene i prostrane (30–50 m2) s visokim stropovima, centralnim grijanjem i prekrasnim pogledom na perivoj i voćnjak te vrlo ugodan za boravak u svim godišnjim dobima. Opremljene su:  televizorom s DVD-om i Wi-Fi (bežičnim  internetom), sefom, mini barom. Svaka soba ima dvokrevetni masivni krevet (dimenzija 200x200cm), a postoji i mogućnost pomoćnog ležaja. Apartman (60 m2) je pogodan za boravak do 6 osoba uz upotrebu kuhinje. U sklopu apartmana je i velika terasa. Kupaonice su opremljene velikim klasičnim kadama i potrebnim kupaonskim priborom (dovoljan broj ručnika, fen, tuš kape, toaletni sapuni za pranje ruku i tuširanje).

Gostima je omogućeno parkiranje u natkrivenim prostorima i garaži, korištenje roštilja, upotreba vrtnog namještaja (ležaljki, fotelja, suncobrana i dr.). Posebna pogodnost koju nudimo je ležanje na dekama na travi u hladovini pod krošnjama, izuzetno atraktivno urbanom čovjeku (obiteljima s djecom) kao jedan od zaboravljenih načina opuštanja.

Na svega 100 m udaljenosti od apartmana nalaze se tereni za tenis, teren za odbojku na pijesku, dječje igralište te uređena šetnica uz malo umjetno jezerce.

Razgranatost biciklističkih staza, uređeno kupalište na Šoderici, mogućnost lova i ribolova na atraktivnim lokalitetima, blizina izuzetnih  prirodnih atrakcija poput Repaške šume, Čambine, ušća Mure u Dravu, Đurđevačkih peski  (Hrvatska Sahara), Bilogore i njenih planinarskih staza kao i blizina ostataka Starog grada na Kalniku uz dodatne sadržaje grada Koprivnice i okolnih mjesta  (Hlebine, Obrež, Gornja Rijeka i dr.) pružaju bezbroj mogućnosti i jamstvo su ugodno provedenog odmora.

Biciklistima su u sklopu kuće osigurani dodatni prostori u kojima mogu sa sigurnošću odložiti svoje bicikle i zadovoljiti svoje potrebe za sušenjem i zamjenom opreme.

Lovcima kao izuzetnoj kategoriji možemo dodatno ponuditi  i smještaj za pse.

Poslovnim ljudima nudimo uslugu dnevnog odmora kao predah između poslovnih aktivnosti.

Mladencima za prvu bračnu noć dajemo 10% popusta.

Umirovljenicima preko tjedna 10% popusta na cjelokupni iznos.

Kušaona vina i izletište Vidova suza

Kuća za odmor

image

Kuća za odmor Pikoland

Kuća za odmor Brulo

Kuća ima četiri spavaće sobe s bračnim
krevetima (dva se mogu razdvojiti na
četiri jednostruka kreveta) i kutnu
garnituru u dnevnom boravku koja
može poslužiti i kao ležaj na razvlačenje,
dvije kupaonice s dodatnim WC-om i
tušem.

Smještaj uključuje pet pametnih
televizora s pretplatom na Netflix,
besplatan Wi-Fi i prijenosni zvučnik.
Gosti na raspolaganju imaju potpuno
opremljenu unutarnju kuhinju, prostor
za pranje i sušenje veša, vanjsku
natkrivenu kuhinju s plinskim roštiljem,
solarni tuš i sunčalište na krovu kuće s
prekrasnim pogledom.

Kuća za odmor Mala tajna ☆☆☆☆

 • Jugov jarek 112B, Kunovec Breg, Koprivnica
 • 098 522 592
 • mradotovic@gmail.com
 • Facebook

Moderno uređena kuća kapaciteta 2+2. Opremljena sa svim potrebnim kućanskih aparatima, infracrvenom saunom, hidromasaznim bazenom, WI-FI, dva smart TV-a, opremom za roštilj, peku i krušnu peć. Goste očekuje velik ograđeni parking i terasa sa predivnim pogledom koji seže prema Medimurju i Republici Mađarskoj.

Od centra grada Koprivnice udaljeni samo 6 km.