Hoteli

_

Hotel Podravina ***

Hotel Podravina smješten je u centru Koprivnice i kao gradski hotel predstavlja idealno mjesto za odmor individualnim gostima i grupama, te organizaciju različitih poslovnih susreta i sastanaka.

Gostima na raspolaganju stoji 60 soba i 3 apartmana, s kupaonicom, mini barom, telefonom, SAT TV, internetom, klimatiziran restoran, vrhunske nacionalne i internacionalne kuhinje, aperitiv bar, te sala za organizaciju sastanaka, stručnih skupova, prezentacija i seminara, uz suvremenu tehničku opremu.

Svi gosti mogu koristiti klimitizirani restoran s bogatim izborom domaće i međunarodne kuhinje, te aperitiv bar sa širokom ponudom pića i slastica. Osim toga hotel pruža mogućnost organizacije svadbenih svečanosti, poslovnih ručaka, banketa, cocktail partyja, domjenaka i ostalih prigodnih priredaba i manifestacija.

Hotel Bijela kuća ***

Hotel Bijela kuća moderno uređen smještajno-ugostiteljski objekt, nalazi se u neposrednoj blizini autobusnog i željezničkog kolodvora, te predstavlja idealan izbor za putnike, koji u Koprivnicu ne dolaze vlastitim prijevoznim sredstvom.

Hotel raspolaže s 12 soba i 1 apartmanom, a udaljen je samo nekoliko minuta od centra grada u kojem se nalaze mnoge prirodne, kulturne i povijesne znamenitosti Koprivnice, kao što su glavni gradski trg i park, koprivnička utvrda i oružana, crkve sv. Antuna Padovanskog, sv. Nikole i sv. Marije, gradski muzej, te muzej hrane i kave.

Hotel Zlatan ***

Hotel Zlatan posluje od davne 1966. godine, najprije kao gostionica da bi se godinama razvijao i proširio svoju ponudu na pansion sa 12 soba, fitnesom, saunom i solarijem. Hotel je smješten 2 km od centra Koprivnice na glavnoj cesti Koprivnica – Varaždin. U blizini hotela nalaze se vinogradi tako da gosti mogu uživati u prekrasnoj prirodi nedaleko od središta grada.

Hotel u svom sastavu ima 12 novouređenih soba, od čega ih je 10 dvokrevetnih i dvije jednokrevetne. Svaka soba opremljena je vlastitom kupaonicom, TV-om sa satelitskom, telefonom i klima uređajem. Uz boravak u hotelu mogućnost korištenja fitnessa je besplatna.

Hotel Zrinski ***

  • Novi Brežanec 6, 48 000 Koprivnica
  • +385 99 252 8674