Carlsberg

_

Koprivnička pivovara, dio danske grupacije Carlsberg, najmodernija je i ekološki najnaprednija u Hrvatskoj, a objedinjuje snažno poslovanje s aktivnim društveno odgovornim poslovanjem.

Carlsberg Croatia treća je pivovara na hrvatskom tržištu, a svojim brendovima vrhunske kvalitete potrošačima donosi zabavu i osvježenje. Panonska pivovara osnovana je 1971. kao dio Podravke. Brend Tuborg predstavljen je tržištu 1972. godine prema ugovoru o licenci. Carlsberg Breweries je dioničar u Panonskoj pivovari od 1994. godine. U ožujku 2004. godine Panonska pivovara postala je Carlsberg Croatia.

Godine 2007. postaje dio regije Carlsberg South East Europe. Od 2008. odgovorna za razvoj mađarskog i slovenskog tržišta.

U sklopu Renesansnog festivala održavaju se Dan otvorenih vrata pivovare Carlsberg. Cjelodnevni program uključuje organizirane ture po pogonima pivovare uz stručno vodstvo pivarskih majstora Carlsberga Croatia uz zakusku i Pan osvježenje. Nakon posjeta pivovari osiguran je prijevoz na koprivničke bedeme gdje se druženje i zabava nastavljaju uz bogat program Renesansnog festivala.